Onze klanten

People Central zet ervaren IT-professionals in bij (semi-)overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven, in alle fasen van een project. Onze professionals leveren complete en efficiënte ondersteuning bij diverse testtrajecten en het optimaliseren en inrichten van uw testproces. 
We werken voor opdrachtgevers in het hele land. Klanten waarvoor People Management een belangrijke kernwaarde is en voor wie resultaatgericht werken, met inzet en enthousiasme, vooropstaat.

Onze werknemers zetten hun kennis in bij onder meer grotere gemeenten, bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg, verzekeringsmaatschappijen en bij klanten in de publiek-private sector.
Kennis en kunde, 'de juiste persoon op de juiste plaats', staat daarbij steeds centraal.

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central