Werken met People Central

Let's grow together

Professionals succesvol kunnen inzetten: het staat of valt voor People Central met het vinden van de juiste mix tussen hun competenties en voorkeuren en de wensen van onze opdrachtgevers.
Die balans is voor People Central een belangrijke kernwaarde.
Ons succes wordt in belangrijke mate bepaald door de vele inspanningen, initiatieven en bovenal de teamgeest van onze werknemers. Ons motto is dan ook: ‘Let’s grow together’.

Verantwoordelijkheid en voordeel delen

Onze werknemers zijn overtuigd van hun deskundigheid en hebben behoefte aan meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een onderneming. Met die eigenschappen - en met de jarenlange ervaring die de professionals meebrengen - houden we bij werving al rekening.

We werken met een flexibel ondernemingsmodel, waarbij de medeverantwoordelijkheid van onze professionals vooropstaat. Beloningen worden gekoppeld aan wat zij bijdragen in het ondernemingsresultaat.
Dat resulteert in een optimale inzet/inbreng bij elke opdracht, met een korte inwerktijd.
Voor u als klant betekent dit optimaal rendement; voor People Central een belangrijke bijdrage aan betrokkenheid; onze professionals vinden de vrijheid en zelfstandigheid die ze zoeken.
 

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central