Vacatures

Testspecialist

Als testspecialist participeer je in een breed scala aan testtrajecten. Je maakt soms deel uit van een projectteam en werkt op locatie bij één van onze klanten. Als testspecialist combineer je een gedegen vakkennis met een (pro)actieve en klantgerichte instelling. Er wordt van je verwacht dat je adequaat afstemt met gebruikers en dat je de testmanager ondersteunt met accurate voortgangsrapportages. Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten behoort ook coaching en begeleiding van minder ervaren collega's tot je takenpakket.
Lees verder...

Testanalist / Testuitvoerder

Als Testanalist / Testuitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de testanalyse. Je maakt gebruik van testspecificatietechnieken voor het bedenken en ontwerpen van testcondities en testgevallen, op basis van de systeemspecificaties. Ook draag je als testanalist zorg voor de vastlegging van de testresultaten en de te gebruiken testhulpmiddelen (o.a. voor geautomatiseerde testuitvoering). Je hebt minimaal 5 jaar testervaring en voert zelfstandig testactiviteiten uit o.b.v. algemene instructies. Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten behoort ook coaching en begeleiding van minder ervaren collega's tot je takenpakket. 
Lees verder...

Testcoördinator

In je rol als testcoördinator geef je leiding aan het testteam en het gehele testtraject van een project. Als leidinggevende ben je het eerste aanspreekpunt voor de projectmanager / opdrachtgever met betrekking tot de testopdracht en de verwachtingen. Je laat je team gebruikmaken van de aangereikte testmethodes, zorgt ervoor dat de testinfrastructuur tijdig beschikbaar is en communiceert over alle testzaken binnen het projectteam. Na afloop van het project draag je zorg voor het overdragen van alle testware naar de beherende partij. 
Lees verder...

Testmanager

Als Testmanager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering of coördinatie van alle testwerkzaamheden binnen omvangrijke projecten. Je geeft leiding aan het testteam in een project en bent daarbinnen verantwoordelijk voor de planning en organisatie van alle testactiviteiten. Tot jouw takenpakket behoort dan ook het opstellen van testplannen, de teststrategie, tussentijdse (voortgang)rapportages en test(eind)rapporten en de aansturing en uitvoering van het testproces. Je draagt zorg voor het tijdig beschikbaar krijgen van de testinfrastructuur en de communicatie over alle testzaken binnen het projectteam. Je bewaakt de planning, voortgang, het budget en de uitvoering van het testproces en bent tevens verantwoordelijk voor de rapportage over de kwaliteit van het testobject. 
Lees verder...

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central