Arbeidsvoorwaarden

Onze visie op werken

Wat ons typeert is dat wij niet alleen een visie hébben, maar die ook tot uitdrukking bréngen in de manier waarop wij werken!
Werk is uiteraard belangrijk. Het vervult onze primaire behoefte aan inkomen, zekerheid, sociale contacten en ontplooiing, maar wat wij bijvoorbeeld heel belangrijk vinden is een goede balans tussen werk en privé.
Er is namelijk meer in het leven dan werken en met een goede werk-privébalans haal je meer uit beide!

Ons ondernemingsmodel

Bij People Central hebben we daarom een ander ondernemingsmodel, waarbij jij als werknemer centraal staat en waarbij we niet investeren in zaken die niet bijdragen aan jou basisbehoeften.
Dit model resulteert in lage overheadkosten, waardoor we beter invulling kunnen geven aan jouw wensen.
Wij zorgen voor voor de zekerheid van uitdagend werk en een goed inkomen en dragen we bij aan de voorwaarden waarbinnen jij op zakelijk gebied naar eigen behoefte invulling kan geven aan je sociale contacten en ontplooiing.

Zelfstandig en toch in vaste dienst

Je krijgt bij People Central een grote mate van zelfstandigheid en dit combineren we met een vast dienstverband, net als bij andere bedrijven. 
People Central zorgt voor een goed basisinkomen, uitdagende opdrachten, regelt vervoer en verzorgt de administratie. Daarbij ontvang je als professional op basis van het aantal gewerkte uren nog een variabel inkomen. Verder bepaal je zelf in welke mate je investeerd in zaken als opleidingen, seminars, mobiele communicatie etc. 

Verder vinden wij belangrijk:

 • Dat onze organisatie compact en slagvaardig blijft.
 • Dat je bij ons jezelf kunt zijn.
 • Dat we respect hebben voor elkaar.
 • Dat je zelf initiatief neemt bij het uitstippelen en realiseren van je loopbaan.

Basissalaris / Variabel salaris

Bij People Central ontvang je een aan de markt gerelateerd basissalaris. Kom je bij ons werken nadat je in een regulier dienstverband hebt gewerkt, dan proberen we je huidige bruto-maandsalaris zo veel mogelijk gelijk te houden.
Op grond van je basissalaris wordt een interne kostprijs bepaald. Deze interne kostprijs wordt vertaald naar een intern uurtarief. Van het verschil tussen jouw uurtarief bij de klant en jouw interne uurtarief krijg jij 70% voor elk gewerkt uur als bruto-bonus uitbetaald. 

Overige Arbeidsvoorwaarden

 • Leaseauto, eigen bijdrage auto of openbaar vervoer
 • Netto-onkostenvergoeding
 • Vakantiegeld
 • 27 vakantiedagen
 • Collectieve pensioenregeling
 • Collectieve aanvullende nabestaandenverzekering
 • Diverse verzekeringen zoals WIA-excedentverzekering, WGA-gat-verzekering en Ongevallenverzekering

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central