Werken bij People Central

Jij als werknemer centraal

Bij People Central sta jij als werknemer centraal. Een ruime eigen verantwoordelijkheid is daarbij de basis.
We werken met een klein team, een platte bedrijfsstructuur en korte, duidelijke lijnen. Samen groeien is daarbij een belangrijke pijler; ons succes wordt mede bepaald door jou. Samenwerken, open, informeel en klantgericht, dat is onze basis.

Je hebt een hbo/academisch werk- en denkniveau, een professionele en flexibele houding en zet je expertise optimaal in. Daar staat een hoge mate van vrijheid tegenover, met ruime aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Prettig (samen)werken

Waar je je werk doet en met wie: het zijn belangrijke factoren om fijn te kunnen werken. Maar de inhoud van je werk is minstens zo belangrijk: kunnen meewerken en bijdragen aan leuke en uitdagende projecten, daar dragen we samen met jou zorg voor.

Flexibele voorwaarden: jouw keuze(s)

Keuzes zijn persoonlijk, we maken ze op basis van onze situatie en wensen. Waar de een waarde hecht aan een goede pensioenregeling, vindt de ander (meer) vakantiedagen misschien belangrijker.

Belangrijke zaken moeten gewoon goed geregeld en duidelijk zijn; die punten vind je terug in onze visie en in onze arbeidsvoorwaarden.
Met andere dingen kunnen we flexibeler omgaan. Je bepaalt bijvoorbeeld voor een groot deel zelf hoe je professionele ontwikkeling verloopt. Wij creëren duidelijke, prettige werkomstandigheden en nemen de commerciële en administratieve zaken op ons, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.
Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke wensen en we beseffen ons dat je persoonlijke situatie kan veranderen, dus ook de keuzes die daarmee samenhangen.

Variabele beloning

Je ontvangt een vast salaris met een hoge variabele component, wat een uniek beloningssysteem oplevert.
Je inkomen is gebaseerd op een marktconform basissalaris, + 70% over het verschil tussen je interne tarief en het tarief dat we doorberekenen aan de klant.

Interesse om met ons samen te werken?
Op onze website vind je een overzicht van de arbeidsvoorwaarden en  beschikbare vacatures.
 

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central