Testspecialist

Wat is jouw dividend?

People Central vindt dividend voor haar medewerkers belangrijk. Dit dividend behaal je door het uitvoeren van opdrachten die aan jouw wensen en niveau tegemoetkomen. Jouw persoonlijk dividend betaalt zich uit in uitstekende arbeidsvoorwaarden en bonusregelingen, plezier in je werk en fijne collega’s.

People Central is op zoek naar Testspecialisten!

Wij hechten zeer aan professionaliteit en vakmanschap: kwaliteit is een must als je met plezier wilt werken en eer van je werk wilt hebben. Als jij je verder wilt ontwikkelen op het gebied van testen, dan ben je bij ons aan het goede adres. People Central heeft zich gespecialiseerd op dit expertisegebied, en besteedt veel aandacht aan je professionele ontwikkeling. Daarbij ontmoet je geregeld collega’s in een informele sfeer.

Profiel

Als testspecialist participeer je in een breed scala aan testtrajecten. Je maakt soms deel uit van een projectteam en werkt op locatie bij één van onze klanten. Als testspecialist combineer je een gedegen vakkennis met een (pro-)actieve en klantgerichte instelling.

Er wordt van je verwacht dat je adequaat afstemt met gebruikers en dat je de testmanager ondersteunt met accurate voortgangsrapportages. Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten behoort ook coaching en begeleiding van minder ervaren collega's tot je takenpakket.

Voor deze sleutelrol heb je verder nodig:

 • Hbo/academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar testervaring in diverse software-ontwikkeltrajecten.
 • Kennis en ervaring in diverse testmethodieken, waaronder Tmap®
 • Kennis en ervaring met scrum en agile.
 • Kennis van en ervaring met geautomatiseerd testen en testtools (bijv. Selenium).
 • Je bent Tmap-gecertificeerd.
 • Klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn.
 • Sociale- en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent gewend in complexe organisatieverbanden te opereren en om te gaan met diverse belangen.

Nuttig maar niet noodzakelijk zijn:

 • ISEB foundation certificering
 • Enige kennis van en ervaring met PrinceII. 
 • Enige kennis van en ervaring met UML, RUP.

Wij zoeken een sterke persoonlijkheid die stimulerend werkt bij projecten en die bijdragen levert aan de verdere uitbouw van People Central.

Organisatie

People Central werkt door het hele land. Wat ons typeert is dat wij niet alleen een visie hébben, maar die ook tot uitdrukking bréngen in de manier waarop wij werken!

Wat wij bijvoorbeeld heel belangrijk vinden is een goede balans tussen werk en privé, want er is meer in het leven dan werken. Met een goede werk-privébalans haal je meer uit beide!

Verder vinden wij belangrijk:

 • dat onze organisatie compact en slagvaardig blijft;
 • dat je bij ons jezelf kunt zijn;
 • dat we respect hebben voor elkaar;
 • dat je zelf initiatief neemt bij het uitstippelen en realiseren van je loopbaan.

Jij kunt zelf invloed uitoefenen op het reilen en zeilen van People Central! Wij waarderen dat zelfs zeer en ondersteunen je daarbij!

Interesse?

Spreekt onze aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in een vaste baan, of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je.

Je kunt ook direct solliciteren. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons Contactformulier in.
Wij ontvangen bij je reactie, naast je CV, ook graag een sollicitatiebrief of motivatie.

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central