Over People Central

People Central zet betrokken senior-IT-testprofessionals in bij (semi-)overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Zorgen voor 'de juiste professional op de juiste plaats', dat is onze kerntaak.
Ruime ervaring met het automatiseren en inrichten van testomgevingen en een brede kennis als het gaat om teststrategieën; onze professionals hebben het allemaal in huis.

We werken met een klein team, in een open en informele bedrijfscultuur, aan verdere groei en ontwikkeling. Klantgericht werken  – met de focus op relatie- en People Management - staat daarbij centraal.

We willen optimale werkomstandigheden creëren voor onze klanten en leveranciers, maar bovenal voor onze professionals. Dividend voor onze medewerkers is daarbij een belangrijke factor. Dit dividend behalen we door samen met hen te investeren in betrokkenheid en in het uitvoeren van opdrachten die aan ieders kennisniveau en wensen tegemoetkomen.

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central