Diensten

Testmethodes en Testtechnieken: onze basis

De basis van People Central ligt bij Testmethodes en Testtechnieken. Onze professionals voeren bij klanten opdrachten uit conform alle faseringen van een testmethodiek c.q. in alle fasen van een project. Een belangrijk onderdeel van ons werkgebied is TMap, ISTQB en/of Agile testen. Onze professionals hebben deze kennis en kunde volop in huis en zijn hierin gecertificeerd. Ze leveren complete en efficiënte ondersteuning bij diverse testtrajecten en het optimaliseren en inrichten van uw testproces, op (onder meer) het gebied van:

  • geautomatiseerd testen en testtools;
  • inrichting van testomgevingen;
  • het ontwikkelen van een duidelijke teststrategie, conform TMAP, ISTQB of Agile.

De optimale match

Onze klanten gaan in zee met gemotiveerde professionals.
We zoeken naar een optimale match en bieden opdrachtgevers daarmee de mogelijkheid hun organisatie naar een hoger plan te tillen. U verzekert zich als opdrachtgever van expertise en capaciteit op het gebied van testen. Daarbij profiteert u van een gunstige prijs-prestatieverhouding.

Uw dividend

Bij de selectie van ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ houden we rekening met zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en liefst jarenlange ervaring. Zo bent u er zeker van dat de betreffende
professional ruime kennis meebrengt, snel en gedegen werkt en dat u uw testdoelen haalt.
Dankzij ons brede netwerk kunnen onze professionals wanneer gewenst ook op ad-hocbasis opdrachten uitvoeren.

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central