De basis van People Central

Berend Menger verdiende zijn sporen in interim- en projectmanagement, met HRM-procesbeheersing en het werven en selecteren van geschikte IT-kandidaten. Door zijn ruime kennis en ervaring heeft hij een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de IT-arbeidsmarkt. Die visie is vertaald in de basis van People Central.

People Central werkt als kleinschalige, flexibele speler in een dynamische markt. Daarbij geloven we in enthousiast ondernemerschap, gekoppeld aan kennis en ervaring. Prettig samenwerken en een ruime eigen verantwoordelijkheid van ervaren professionals, staan daarbij voorop. Daar staat een grote mate van vrijheid tegenover. Er is meer dan werken alleen. Dat betekent: geen statische regels, maar een flexibel en uniek ondernemingsmodel, met voordeel voor alle betrokken partijen als basis.
Tevreden medewerkers vertegenwoordigen People Central het beste; door heldere afspraken en een optimale inzet is de continuïteit bij onze klanten gewaarborgd.

Laatste tweet

No tweets found.

Werken bij People Central

Ben jij als ervaren IT-testprofessional toe aan een volgende stap in je carrière en daarbij op zoek naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en balans in je werk?
Dan ben jij de senior die we zoeken! Lees verder...

Werken met People Central

People Central biedt u de mogelijkheid uw onderneming naar een hoger plan te tillen. We leveren u betrokken en enthousiaste professionals, met ruime ervaring en kennis van zaken. Lees verder...

Direct contact

People Central

T: 0521 - 597 107
M: 06 - 22 23 91 47

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.peoplecentral.nl

F:   /peoplecentral.nl
in: /company/people-central